måndag 8 juni 2015

Enkelt och snabbt med en helsida lax på grillen

Vilken underbar helg! Vi har haft en lugn familjehelg med vackert väder i lördags. Då passade vi på att göra en liten utflykt till Varberg, där det var nationaldagsfirande och extra påhitt utanför Societén. Mille hade en kompis med och det var ju lite extra roligt. Vi åt en sen lunch på Hamnpaviljongen, alla tyckte det var helt ok. Till och med Mille sa om sin pizza; inte illa! Och det är ett gott betyg kan jag tala om. :) Killarna (och jag) köpte sig sen en stooor glass (jag köpte inte en lika stooor glass) vid hamnen. Alla nöjda och glada. 

När vi sen kom hem så ville vi göra något enkelt till middag. Vi hade en hel sida lax i kylen som Niclas tokkryddade med chili och vitlök och slängde på grillen. Ett tips är att ta av den från grillen när den är nästan färdig, den kommer att fortsätta att gå upp i temp efter att du tagit av den från grillen. Fiskköttet ska ramla isär när du petar med gaffeln, då är det perfekt, tycker i alla fall jag. Det blev tokgott och enkelt med en sallad till. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar