söndag 23 augusti 2015

Bruschetta på gamla bullar

Hoppas din helg varit bra på alla sätt och vis. Vi har haft en underbar helg. I fredags var vi bjudna på kräftskiva hos vår kära granne. 



Vi fick där träffa och umgås med flera gamla, och nya, charmiga vänner och personligheter. I lördags var det uppstigning tidigt för att ta oss till Liseberg. Där var det full fart med barnen i värmen. Helt slut var vi när vi alldeles för sent hämtade Gizmo från hunddagiset och tog oss hem och i säng. Idag har jag och Astrid tagit det lugnt medans grabbarna begav sig iväg på Laserdome med ett helt gäng av Milles kompisar. Gissa om de var slut ikväll! :) Härligt har det varit men det har ju verkligen inte blivit någon matlagning. Det får vi ta tag i imorn. 

I ett annat inlägg, om kanelbullar bl a så lovade jag tips på vad göra med bullar som legat framme i ett dygn eller så. Jo, det här var superbra; bullbruschetta. 


Gör så här:

Dela dina tråkiga, torra bullar på mitten så att du får två tunnare skivor bulle på varje bulle. Sedan rostar du skivorna antingen som jag gjorde, i en brödrost eller så kan du ju lägga dom på en plåt i ugnen. Sedan tar du en burk med smetana och siktar ner florsocker, mängd efter smak. 

Klicka på smetana på varje skiva, lägg gärna sen några bär på toppen och servera! Lätt som en plätt, det blev ju som en helt ny dessert! :)

Ha det bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar